Anette Gernow

Exam. Psykoterapeut MFP / exam. Supervisor / aut. Fysioterapeut

Supervision

Jeg tilbyder supervision til terapeuter, terapeuter under uddannelse, til sundhedspersonale som arbejder indenfor det eksistentielle område med alvorligt sygdom samt fagpersonale som arbejder med børne – og ungegrupper.

Som supervisor vil jeg være med til at støtte dig i de problematikker du står i og dermed medvirke til at sikre, at du trives og kan holde til dit arbejde i mange år. Jeg er blevet uddannet til supervisor ved www.dfti.dk

Jeg tilbyder supervision som kan foregå alene eller i grupper på max. 6 deltagere. Jeg har mulighed for at tilbyde supervision i min klinik eller lave aftale om at komme hos dig/Jer.

Hvad er supervision?

Min vinkel til supervision er gennem den eksistentielle oplevelsesorienteret supervision som tager udgangspunkt i dine egne udfordringer og erfaringer. Jeg vil være med til at folde problematikken ud. I supervisionen vil vi sammen finde inspiration og handlemuligheder til det daglige arbejde, dvs. supervision er en samtale, som giver dig mulighed for at reflektere over din praksis i dit professionelle arbejde.

I gruppe supervision vil der i løbet af samtalen bliver inviteret ind til fælles udforskning, nysgerrighed og udveksling af synspunkter i forhold til problemer og potentielle løsninger. I gruppe supervisionen vil det være fagpersonligt, og hvor jeg som supervisor vil tage vare på det ikke bliver terapi.

Når du vælger mig som supervisor vil du få glæde af den viden og erfaring, jeg har fra mine mange år som terapeut både med privatpraksis, samt som familiebehandler i kommunen, som rådgiver ved Kræftensbekæmpelse, som sorggruppeleder for børn – unge og som supervisor for børnegruppeledere og ikke mindst fra mit eget liv med løbende efteruddannelser og egen supervision, som vil kunne bidrage til din fremtidige praksis.

Praktiske oplysninger

Krop & Psyke holder til i Vejle

Du kan altid skrive en mail eller ringe for at finde ud af, om mit tilbud er det rigtige for dig/Jer.

Jeg kan kontaktes på tlf;

Tlf: 26439939, du kan også vælge at sende mig en mail eller en sms.

Mail:  anette-gernow@outlook.dk

Facebook: Anette Gernow Krop & Psyke

Du finder min klinik:

Havnegade 30 A, 1. sal, Vejle. Klinikken ligger i gåafstand fra banegården/busstationen. Der er gratis parkering lige udenfor klinikken. Klinikken ligger i et hyggeligt gammelt rødt hus, hvor jeg glæder mig til at tage imod dig/Jer. 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Close Menu