Anette Gernow

Exam. Psykoterapeut MFP / exam. Supervisor / aut. Fysioterapeut

Sorgterapi

Sorg i livet kan vi møde i mange forskellige livssituationer. At miste en person ved død, ægtefælle, kæreste, ven eller barn kan være så smertefuldt at livet kan være svært at leve. Her kan det være en stor støtte at få hjælp til at kunne være med sorgen når netværket helt naturligt trækker sig lidt og hverdagen rammer igen og få støtte til at være i livet som efterladt.

Skilsmisse; som både for børn og voksne er et stort tab opleves for mange som sorg, det er også en sorg selvom man som forælder selv har taget valget. Tabet om drømmen om en kernefamilie og være en del af at give andre smerte kan være meningsfuldt at give sig selv lov til at få støtte i en svær tid.

At blive arbejdsledig, blive fyret, eller miste arbejdsevnen, ved ulykke eller kronisk sygdom, er tab af arbejdsidentitet kan også være her, hvor du med den sorg kan have brug for støtte til at komme videre på en ny måde.

At føde et handicappet barn; kan opleves som en sorg, tabet af det raske barn, også selvom det handicappede barn er elsket som han/hun er.

Barnløshed; tabet af evnen til at kunne blive gravid, holde på en graviditet kan påvirke parforholdet og ens kvindelige identitet, en sorg som måske ikke alle kan sætte sig ind i og som kan opleves voldsom når alle andre i netværket oplever lykke ved at blive forældre.

Mistet den “lykkelige” barndom; vold, incest, alkohol og andre komplicerede familieforhold.

Listen af “usynlige tab” som medfører sorg er uendelig, og det kan for nogle være svært at finde vejen selv.

Jeg har arbejdet i 15 år med børn, unge og voksne i sorggrupper, haft individuelle samtaler og familiesamtaler i Kræftensbekæmpelse, hvor det har været sorgen som har fyldt i samtalerne. Jeg har personligt oplevet sorgen ved skilsmisse som barn og mistet til selvmord som ung, livserfaringer som jeg oplever hjælper dem jeg møder i min klinik.

Praktiske oplysninger

Krop & Psyke holder til i Vejle

Du kan altid skrive en mail eller ringe for at finde ud af, om mit tilbud er det rigtige for dig/Jer.

Jeg kan kontaktes på tlf;

Tlf: 26439939, du kan også vælge at sende mig en mail eller en sms.

Mail:  anette-gernow@outlook.dk

Facebook: Anette Gernow Krop & Psyke

Du finder min klinik:

Havnegade 30 A, 1. sal, Vejle. Klinikken ligger i gåafstand fra banegården/busstationen. Der er gratis parkering lige udenfor klinikken. Klinikken ligger i et hyggeligt gammelt rødt hus, hvor jeg glæder mig til at tage imod dig/Jer. 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Close Menu