Anette Gernow

Exam. Psykoterapeut MFP / exam. Supervisor / aut. Fysioterapeut

Individuel terapi

TERAPIENS FORLØB 

Jeg arbejder oplevelsesorienteret med særlig vægt på den eksistentielle dimension, at du selv er ansvarlig for dit eget liv og dine valg, og at det er gavnligt og nødvendigt at udtrykke dine følelser i terapien. Terapien er et samarbejde mellem dig og mig, hvor fokus ligger på dig og hvordan du mestrer dine livsvilkår, og jeg vil støtte dig og kaste lys over dine problematikker.

Terapien former sig som regelmæssige samtaler over kortere eller længere tid. Samtalen er kernen i alle forløb – der kan inddrages enkle øvelser, når dette kan være med til at skabe opmærksomhed og udvikling.

Et individuelt terapiforløb hos mig indledes med en “første samtale”, hvor vi får mulighed for at se hinanden an og gensidigt vurdere, om der er grundlag for et samarbejde. Under denne indledende samtale giver jeg forslag til, hvor ofte samtalerne bør finde sted. Et individuelt terapiforløb foregår under tavshedspligt, og du kan til enhver tid afbryde forløbet.

FOKUSOMRÅDER FOR TERAPI

 • LAVT SELVVÆRD
 • MANGLENDE LIVSGLÆDE
 • STRESS
 • SORG & KRISE
 • SYGDOM
 • EFTERLADTE EFTER SELVMORD
 • SELVMORDSTANKER
 • ANGST
 • DEPRESSION
 • TRISTHED
 • ENSOMHED
 • PRÆSTATIONSANGSTARBEJDSKONFLIKTER
 • ARBEJDSLØSHED
 • PARFORHOLDSPROBLEMER
 • STEDFAMILIE PROBLEMATIKKER
 • FAMILIEPROBLEMER
 • BARNLØSHED
 • SMERTEFULDE OPLEVELSER I FORTIDEN

Praktiske oplysninger

Krop & Psyke holder til i Vejle

Du kan altid skrive en mail eller ringe for at finde ud af, om mit tilbud er det rigtige for dig/Jer.

Jeg kan kontaktes på tlf;

Tlf: 26439939, du kan også vælge at sende mig en mail eller en sms.

Mail:  anette-gernow@outlook.dk

Instagram: Psykoterapeutanettegernow

Du finder min klinik:

Havnegade 30 A, 1. sal, Vejle. Klinikken ligger i gåafstand fra banegården/busstationen. Der er gratis parkering lige udenfor klinikken. Klinikken ligger i et hyggeligt gammelt rødt hus, hvor jeg glæder mig til at tage imod dig/Jer. 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Close Menu